Årsmötet avklarat

Den 15 februari gick årsmötet för Askerödsbygdens Byförening av stapeln. Omkring 25 personer deltog på mötet och bjöds sedvanligt på tårta efteråt. Bland annat blev det en förändring i styrelsen där Linda Stenbeck avslutade sitt uppdrag som ledamot. Istället välkomnar vi Lena-Karin Manariodou som styrelseledamot.

I övrigt bjöds inte några stora överraskningar, det enda som föranledde viss diskussion var styrelsens förslag att höja medlemsavgiften till 200 kr per hushåll. Under året kommer styrelsen kolla vidare på om detta är en rimlig summa och kommer också kolla på möjligheten att ensamhushåll betalar mindre.

En annan förändring är att föreningen på grund av de nya direktivet GDPR behöver få bättre och mer genomtänkta rutiner kring medlemsadministrationen. Föreningen måste tydligt informera medlemmarna om vilka personuppgifter som lagras och varför. Det är en av anledningarna att vi framöver kommer arbeta med fakturor till alla som vill bli medlemmar. Den som vill bli medlem får e-posta styrelsen på askerodsbygdens.byforening(at)gmail.com.

Nu hoppas vi på ett fint 2018 i Askerödsbygden!