Gårdsbutiken den 23 oktober

Nu på lördag den 23 oktober håller Askeröds gårdsbutik öppet kl 10-14. Bakverk, grönsaker, korv, kött, ägg, honung med mera kommer finnas till försäljning.

Eftersom vintern är på väg och många föräldrar säkert upptäcker att barnen vuxit ur förra årets vinterkläder så passar vi också på att bjuda in till barnloppis. Så ta med er de kläder som era barn inte kan eller vill ha mera så har ni chans att sälja eller byta med varandra. Detta gör vi bara under sista timmen i gårdsbutiken, alltså från kl 13 till 14.

Efterfrågan på en sista mustning gör också att vi tar fram utrustningen igen. Så om du har äpplen som du vill musta, ta med dem och ett gäng flaskor så mustar vi på plats. Medlemmar mustar gratis och icke medlemmar betalar en liten avgift. Tiden som gäller för mustning är från kl 10-12.

Varmt välkomna!