Ny trivselkväll hos Dala bil och Traktor!

Alla som var på vår första trivselkväll i Dala bil och traktors maskinhall i november kan nog vittna om en härlig kväll. Maten var god, Roy Wilson Qvintets musik härlig och sällskapet hjärtligt. Inte minst fascinerades vi nog av hur häftigt det var med konsert i maskinhallen. Omgivna av traktorer och i härlig akustik blev upplevelsen bara ännu bättre.

En sådan succé måste förstås upprepas och i slutet av mars sker det! Den 29 mars kl 19 blir det trivselkväll igen, denna gång med bandet Oats and Barley i huvudrollen. Skotska och Irländska sånger och gott tilltugg utlovas igen. Anmälan och mer information finner ni här!

Förra gången lyckades vi ha evenemanget gratis eftersom Lions i Hörby sponsrade kvällen. Denna gång får vi evenemangsbidrag av Hörby kommun. Men för att liknande evenemang ska kunna leva vidare är det viktigt att de kan gå runt rent ekonomiskt. Denna gång kommer vi därför kräva inträde: 120 kr per person (med rabatt för medlemmar i Askerödsbygdens byförening). Vi hoppas och tror att många av er tycker att kvällen är värd en entrépeng!