Höstlovsutflykt!

Hörby kommun har bjudit in olika föreningar att ansöka om pengar för att organisera Höstlovsaktiviteter, ungefär likadant som de gjort för sommarlovsaktiviteter. Byföreningen ansökte då om pengar för en utflykt till Wanås för att få inspiration av den fina konst som där finns i utemiljön. Vi tycker det ligger väl i linje med vad vi gjort i Stationsparken under de senaste somrarna och dessutom får vi chans att njuta av hösten bland tusentals vackra stora träd.
Datumet för utflykten är onsdag den 31 oktober. Vi vill åka cirka kl 9 och är tillbaka cirka kl 16. Om föräldrar kan följa med är det superbra – barn har gratis entré och vi har fått pengar för vuxnas entré och för transport (vi ersätter alltså bensinkostnader). Om få föräldrar kan följa med så undersöker vi att hyra transport.
Vi ser gärna att ni anmäler era barn och er själva så fort som möjligt, senast 20 oktober, till askerodsbygdens.byforening@gmail.com. Vi har plats för 10 barn och som tidigare är det åldersgruppen 6-15 år som gäller. Men yngre syskon får såklart följa med om föräldrar är med!