Succé för sommarlovsaktiviteter!

För den som till äventyrs beger sig till Stationsparken i Askeröd under de närmsta veckorna väntar en annorlunda upplevelse. Parken har nämligen fyllts med konstverk och kojor, och den anslutande asfaltsplanen har fått en slalombana av däck samt en ramp. Alla dessa saker är resultatet av de sommarlovsaktiviteter som under tre dagar i veckan arrangerades i parken av Askerödsbygdens Byförening och Hörby kommun. Det är svårt att sammanfatta dagarna på annat sätt än att de var en succé!

Här nedanför finns bilder som ger er möjlighet att följa med i barnens aktiviteter. Ett stort tack riktas till Angela Spencer, Niklas Hellberg, Louise Lundberg, Johannes Persson och Jonas Bengtsson som alla var med och gjorde dagarna möjliga. Och så förstås till alla barn som gjorde fantastiska saker!